100 leuke locaties-challenge

Waarom deze challenge? 

Ik vind het belangrijk dat mijn honden voldoende beweging krijgen. Dat doe ik onder andere door te wandelen. Maar om nou elke dag hetzelfde rondje te wandelen…. Dat is best wel saai. Niet alleen voor mij, ook voor de honden. Nieuwe locaties betekent nieuwe dingen, situaties en geuren, dus nieuwe prikkels. We gaan regelmatig op andere plekken wandelen, maar met deze challenge wil ik nog meer plaatsen bezoeken. En het liefst natuurlijk niet te ver van huis, zodat we niet uren in de auto hoeven te rijden voor een leuke wandeling. Dus de meeste locaties zullen aardig in de buurt van onze woonplaats Dongen liggen.

Daarnaast vind ik het leuk om deze plekken te delen, zodat anderen ook geïnspireerd worden! 

Dus wat houdt de challenge in? 

Ik wil in een jaar tijd wandelingen maken op 100 verschillende locaties in Noord-Brabant. Dat kunnen parken, bossen, losloopgebieden etc zijn, maar ook gewoon een wandeling door een stad of dorp.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.