Tomatensalsa

Als je ’s avonds dan toch wilt snacken kun je er maar beter wat gezonds aan toevoegen. En in dit geval maakt een heerlijke salsa een zak nacho’s echt veel lekkerder. Daarnaast is een verse salsa supergezond, in tegenstelling tot die uit een potje, en verzadigt het meer waardoor je uiteindelijk minder nacho’s eet. En het is echt zo klaar! 

Ingrediënten

3 trostomaten

1 rode ui

1 teen knoflook

sambal naar smaak (ik gebruik een flinke scheut)

Wat blaadjes verse basilicum

Eventueel wat verse tijmblaadjes

limoen (of wat citroensap)

 

Bereiden

Snipper de ui en de knoflook, hak de tomaten in hele kleine blokjes en snijd de kruiden fijn. Doe alles in een kom en meng het met de sambal en limoen. Laat het geheel een kwartiertje staan om de smaak goed in te laten trekken en klaar! 

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.